Kortere åbningstider i daginstitutioner

Nye retningslinjer: Kortere åbningstider og nødpasning i …

Nye retningslinjer: Kortere åbningstider og nødpasning i børnehaver og vuggestuer | TV 2 Kosmopol

8. jan. 2021 — Sent torsdag aften kom der nye retningslinjer til børnehaver og vuggestuer. Blandt andet kan der blive indført kortere åbningstider.

Sent torsdag aften kom der nye retningslinjer til børnehaver og vuggestuer. Blandt andet kan der blive indført kortere åbningstider. Derudover vil man genindføre udendørs aflevering og lukkede børnegrupper.

Besparelser vedtaget: Kortere åbningstider i daginstitutionerne

Besparelser vedtaget: Kortere åbningstider i daginstitutionerne | TV2 Fyn

26. nov. 2019 — Daginstitutionerne har en ugentlig åbningstid på 50 timer samt yderligere 15 minutter pr. dagtilbud pr. uge, svarende til i alt to timer om ugen …

Børn og deres forældre i Odense kan snart se frem til kortere åbningstider i daginstitutionerne. Politikerne vedtog tirsdag at skære 45 minutter af åbningstiderne i dagtilbuddene.

Åbningstider og lukkedage i dagtilbud – Aarhus Kommune

Åbningstider og lukkedage i dagtilbud

10. apr. 2018 — Åbningstid er 06.30-17.00, fredag til 16.30. Vi har dagtilbud med udvidet, forskudt eller kortere åbningstid.

Åbningstid er 06.30-17.00, fredag til 16.30. Vi har dagtilbud med udvidet, forskudt eller kortere åbningstid. Det enkelte dagtilbud beslutter selv lukkedage.

Lukkedage og åbningstider | Børne

Lukkedage og åbningstider | Børne– og Undervisningsministeriet

Det er kommunerne, som fastsætter åbningstiden og lukkedagene i dagtilbuddene. … kommuner og daginstitutioner organiserer fleksible pasningstilbud.

Det er kommunerne, som fastsætter åbningstiden og lukkedagene i dagtilbuddene.

Kortere åbningstider i institutioner giver store frustrationer:

Kortere åbningstider i institutioner giver store frustrationer: – Jeg kan ikke være to steder på én gang | TV2 ØST

15. apr. 2020 — Flere daginstitutioner i Slagelse har indskrænket åbningstider for pasning af de mindste børn på grund af corona. Det giver flere forældre …

Flere daginstitutioner i Slagelse har indskrænket åbningstider for pasning af de mindste børn på grund af corona. Det giver flere forældre problemer.

Regler for dagtilbud – Borger.dk

Dagpleje og daginstitutioner; Regler for dagtilbud … Det kan fx være, hvis I bor tæt på en kommunegrænse og har kortere afstand til et tilbud i …

Kortere åbningstider i børnehaver – Jyllands-Posten

13. jun. 2000 — Kortere åbningstider i børnehaver. På kun ét år er den gennemsnitlige åbningstid i danske daginstitutioner skrumpet med en time og 20 …

Daginstitutioners korte åbningstid får forældre til at gå ned i tid

Daginstitutioners korte åbningstid får forældre til at gå ned i tid | Indland | DR

20. maj 2015 — Meget få daginstitutioner har åbent efter klokken 17, … bliver indskrænket i disse år – de bliver både kortere og mindre fleksible.

Meget få daginstitutioner har åbent efter klokken 17, og det møder kritik fra Dansk Erhverv.

Coronasmitte i daginstitutioner kan betyde kortere åbningstider

14. jan. 2022 — Dagtilbudschef Hans Christian Mariegaard afviser ikke, at åbningstiden kan blive kortere i nogle institutioner i Aalborg Kommune.

Kortere åbningstid i børnehaver – Kristeligt Dagblad

18. jul. 2006 — Åbningstiderne i børnehaver og vuggestuer er skrumpet i de seneste 10 år, vurderer Daginstitu-tionernes Landsorga-nisation.

Keywords: kortere åbningstider i daginstitutioner