Chef dr kultur debat og musik

DR’s organisering

PowerPoint-præsentation

6. dec. 2021 — Fiktions- og Udviklingschef. Stedfortrædende kulturdirektør. Henriette Marienlund. Kultur, Debat & Musik. Ledende redaktionschef.

Musikafdelingen i DR Kultur, Debat og Musik søger et antal …

7. feb. 2022 — Musikafdelingen i DR Kultur, Debat og Musik søger nye kolleger, som sammen med afdelingens godt 56 faste medarbe.

Chef til DR kultur og debat lyd – Jobscenen

31. jan. 2022 — DR Kultur, Børn og Unge søger en journalistisk og ledelsesmæssig stærk chef til at lede afdelingen ‘Kultur og Debat lyd’.

Gustav Lützhøft – Ledende redaktionschef Kultur, debat og …

Ledende redaktionschef for kultur, debat og musik hos DR – Danmarks Radio. DRINSEAD … Som radiochef havde jeg ansvaret for DRs samlede radiotilbud.

DR udfylder tom plads som chef for Debat og Kultur Lyd

DR udfylder tom plads som chef for Debat og Kultur Lyd — MediaWatch

3. mar. 2022 — Hun kommer dermed til at have ansvar for radio- og tv-programmer bl.a “P1 Debat”, “Kulturen på P1”, “Detektor” og “Debatten” på DR2 samt …

I december gik den daværende readaktionschef for DR-afdelingen Debat og Kultur Lyd af efter sag om grænseoverskridende adfærd. Public service-stationen har fundet ny chef hos Information.

Chef på DR er færdig »efter klar overtrædelse af fælles …

8. dec. 2021 — I pressemeddelelsen siger også Gustav Lützhøft, ledende redaktionschef i DR Kultur, Debat og Musik, at den pågældende chef har opsagt sin …

Chef til DR kultur og debat lyd – Ofir

25. jan. 2022 — DANMARKS RADIO DR-Byen søger Chef til DR kultur og debat lyd. Læs mere om stillingen her. Find dit nye job på Ofir.dk – det er hurtigt og …

Chef færdig i DR efter “grænseoverskridende adfærd”

SE og HØR

8. dec. 2021 — DR har onsdag indledt personalesagen mod den pågældende chef, der har overtrådt DR’s … ledende redaktionschef i DR Kultur, Debat og Musik.

DR har indledt personalesag: Chef opførte sig …

DR har indledt personalesag: Chef opførte sig grænseoverskridende og stopper – Journalisten

8. dec. 2021 — Chefen, der er redaktionsleder i DR Kultur, Debat og Musik, skriver dog selv i et offentligt opslag på Facebook, hvad der ligger til grund …

DR indleder personalesag mod chef | BT Samfund

DR indleder personalesag mod chef | BT Samfund – www.bt.dk

8. dec. 2021 — … ledende redaktionschef i DR Kultur, Debat og Musik. Da der er tale om en personalesag, er der ikke flere konkrete detaljer om sagen.

DR har onsdag indledt en personalesag mod en chef, der har overtrådt DR’s kodeks for god adfærd.

Keywords: chef dr kultur debat og musik